Strikkeoppskrift: Striped cowl

January 19th, 2012 20:02 by matilde

Striped cowl, eller stripete hals på norsk er en veldig enkel oppskrift. Du trenger ikke være så veldig flink til å strikke for å få det til. Det eneste er at det kan være litt vrient å maske endene sammen på en fin måte. Men viss det er til noe trøst, så er ikke jeg heller så veldig flink til det.

Mønsteret er ikke lengre tilgjengelig.


Det er beregnet at den kan gå to ganger rundt halsen, men det er lett å lage den lenger.

Viss du strikker en av mine oppskrifter, vil jeg gjerne se hvordan resultatet blir -gi gjerne lyd!

2 Responses to “Strikkeoppskrift: Striped cowl”

  1. Tonemor says:

    Kjempefin hals – nydelige fargar!

  2. Hei!
    Jeg ser at du bruker Knitbird, og jeg drister meg til å stille deg et spørsmål: hvilken pdf-leser bruker du?
    Jeg har nemlig kjøpt meg programmet, men får ikke lagd pdf filer. Jeg bruker Nitro pdf-reader. Veldig takknemlig for svar :)

Leave a Reply