Hva skal du strikke i år?

Det er som regel mange ting jeg har lyst til å strikke, og har ofte flere ting som ikke er påbegynt ventende i kø. I år har jeg blant annet lyst til å strikke denne halsen, denne jakken og slike sitteunderlag til å ha på stolene på terrassen. I tillegg hadde det vært kjekt å lært seg teknikker som å lage folder eller double knit. I tillegg til å bruke opp restegarnet da. Garderoben min hadde også hatt bruk for et par boleroer eller korte jakker som kan brukes til skjørt med høyt liv. Og så har jeg jo lyst til å lage flere strikkeoppskrifter og plagg etter eget mønster. Den som lever får se, det gjenstår å se om jeg rekker alt jeg vil (neppe!).

Har du lyst til å strikke, men mangler inspirasjon eller idèer, så har jeg noen forslag her:


Mine mønstre – finnes her.


Abra Alba pulsvotter – se alle som har strikket dem her. Gratis mønster her.

4 thoughts on “Hva skal du strikke i år?

 1. Hege

  Den Duotonejakka var utrolig stilig, og kom rett inn på min favorittliste også! 😉

  Jeg har en del barselgaver å strikke i første halvdel av året, ett par tepper og en vognpose først og fremst, men så har jeg ikke tenkt så mye lenger, men ut i fra favorittlista mi på Ravelry så har jeg nok å ta av! Hihi!

  FInner veldig mye fin inspirasjon her hos deg Matilde, og Abra Alba pulsvottene tror jeg kommer på pinnene om ikke alt for lenge! Og når jeg tenker meg om så har jeg jo den eveigvarende dårlige samvittighetskurven med ufoer også… *gulp* Kanskje på tide å gjøre ferdig de i år?! Hihi!

  Godt nytt strikkeår Matilde, du inspirerer!

  Reply
 2. Guro Eriksen

  Hei Matilde!
  Jeg fant akkurat bloggen din og måtte bare legge igjen en liten kommentar da jeg fant ut at du bor på Tjelta! Jeg bor på Nærbø selv, så da er det jo ekstra spennende å skulle følge deg og din hobby her på bloggen! 🙂
  Mye fint du har laget ser jeg lenger nedover på siden, så denne bloggen skal definitivt “følges” 😉

  Reply
 3. Vero

  Innimellom litt småstrikk så skal jeg strikke en genser til meg selv. Det blir noe nytt, har utsatt et sånt prosjekt lenge 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *