På strikkelisten i høst

IMG_0017
(foto fra mitt analoge kamera, tatt en gang i fjor).

En del av strikkeprosessen for meg er å planlegge hva mitt neste prosjekt skal være. Selv om jeg har hele tre plagg til meg selv på pinnene, så kan man aldri få for få strikkejakker eller andre ullplagg. I høst planlegger jeg å strikke (eller i allefall legge opp) følgende:

collage
Toppen Lus fra Pom Pom Quarterly, strikket i garn fra nøstebarn (oransje med beige lus).

collage2
Lattice shawl av Maria Montzka, med noe Abuelita 3-tråds merino i garnlageret mitt, og et nøste Tosh Merino Light til kanten.

150820_99lite
Noe med dette garnet i garnlageret mitt, om jeg finner en passende oppskrift/idè.

collage3
En kofte til meg selv (enten Gausta, Medalje, Krystall eller Valldal fra Sandnes garn sitt nye norske ikoner hefe.

main
Noe med garnet Brooklyn Tweed Loft (om jeg bare klarer å bestemme meg for farge og oppskrift).

Jeg føler at jeg legger lista høyt – med en liten baby i hus er det ikke sikkert at jeg får tid til alle disse prosjektene. Men på en annen side så tar det mye mindre tid å begynne på et prosjekt enn å fullføre det. Den som lever får se. Har du noen strikke-relaterte høstprosjekter?

3 thoughts on “På strikkelisten i høst

 1. Veronica

  Jeg liker også koftene i de nye Sandnes Garn-heftene! Det er digg å strikke med Loft, har laget både lue og votter, men kan godt tenke meg et større prosjekt. Har noe hesper på lur 🙂

  Har et par prosjekter på pinnene, men er langt inn i planleggingen av nye. Har garn til en genser etter oppskrift fra Kate Davies som jeg gjerne vil komme i gang med. Har votter under planlegging til julegavestrikk. Men først skal jeg forsøke å bruke opp noe av et hespe Wollmeise lace (300g!) på en hals til meg selv.

  God strikk innimellom babylivet 🙂

  Reply
  1. matilde Post author

   Ja, jeg har hatt lyst til å strikke med Loft lenge. Er det drøyt? Virker som det kan rekke et stykke når det er 250 m pr. 50 g.

   Artig å høre om planene dine forresten!

   Reply
 2. Veronica

  Ja, jeg synes det vart drøyt. Samtidig var det forskjell på hespene sist jeg kjøpte, tror faktisk det manglet ganske mange gram fra det ene – og det utgjør en del når garnet er så tynt. Veldig fascinerende garn, forresten. Nesten så man ikke kan tro det holder til noe som helst da det omtrent går i oppløsning i hendene dine når du holder det. Men når det strikkes holder det veldig godt 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *