Om Matilde

profilbilde

Jeg kommer fra Klepp i Rogaland, men bor i en leilighet på Tjelta med utsikt til havet. Her bor jeg sammen med min mann Aleksander og alle hans datamaskiner.

Jeg er utdannet geograf med steinsamling på terrassen og globus på nattbordet. Jeg har en mastergrad i naturgeografi fra Universitetet i Bergen. Nå jobber jeg hos Kartverket Sjødivisjonen med GIS og sjøkart.

geografi

Våren 2014 gav jeg ut min første bok: Syltetøy året rundt hos Cappelen Damm. Boken er et resultat av bloggprosjektet mitt 52 syltetøy, som jeg begynte på i 2011.

lite_syltetøy

Jeg har en sterk skapertrang – noe som er godt representert på bloggen. Jeg strikker mye og lager også strikkemønstre. Strikkemønstrene mine kan du finne her. Min kreativitet får også utløp i form av fotografering, tegning og matlaging.

140308_48lite

Alle bildene som er tatt på bloggen er hovedsakelig tatt av meg (dersom det ikke er oppgitt noe annet). Jeg fotograferer med Canon 7D, sammen med Sigma 18-35mm f/1.8 eller Sigma 30 mm f/1.4.

140315_107lite

Klikk på konvolutten for å sende meg en e-post, dersom du har du noe på hjertet eller brenner inne med et spørsmål.

One thought on “Om Matilde

  1. Ingrid Gustad Aukan

    Hei. Jeg fant et bilde på googel av en blå strikket kjole til baby. Kommer til din blogg da jeg googlet det som sto under bildet; xn--matildeskr-95a.no
    Lurer på om du har oppskrift på denne, evt vet merke så det går ant å finne oppskriften? Mvh Ingrid Gustad Aukan

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *